Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی‌اکبر عزیزی، جانشین ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا در یزد، در خصوص مصوبات جدید ستاد استانی مقابله با کرونا به خبرنگار فارس اظهار کرد: در نشست ستاد استانی مقابله با کرونا مقرر شد، دانشگاه‌ها بر اساس تصمیم ستاد ملی مبارزه با کرونا باید کلاسهایشان بصورت حضوری برگزار شود و دانشجویان باید سه دز واکسن را دریافت کرده باشند و یا در صورت تزریق دو دز باید جواب آزمایش تست PCR منفی را با خود داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدارس استان یزد، مخصوصا متوسطه اول و دوم بازگشایی می‌شوند بصورت حداکثر سه روز در هفته حضوری و دانش‌آموزان با رعایت دستورالعمل ۰۷ در کلاس‌ها حضور خواهند یافت.

عزیزی در ادامه با بیان این‌که دانش‌آموزان ابتدایی برای حضور در کلاس درس باید واکسیناسیون نوبت اول را دریافت کرده باشند و نظارت بر انجام دادن آن بر عهده آموزش و پرورش است، گفت:‌ آموزش و پرورش در خصوص معلم‌هایی که واکسن نزده‌اند باید بصورت جدی موضوع را پیگیری‌ کند و با این‌که معلم‌هایی که بیمار هستند نیز کلاس آن‌ها غیر حضوری باید برگزار شود.

جانشین ستاد استانی پیشگیری و مقابله با کرونا در استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این‌که تالار‌ها و رستوران‌ها نیز می‌توانند با ۴۰ درصد ظرفیت فعالیت کنند، تصریح کرد:‌ مصوب شد اصناف باید حتما کد QR را نصب و بر اساس رعایت شیوه نامه‌ها عمل کنند.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار یزد ادامه داد: هرگونه تجمع باید با صدور مجوز از اداره کل امور اجتماعی استان یزد باشد و مصوب شد نظارت جدی با همکاری سازمان صمت، دانشگاه علوم پزشکی و نیروی انتظامی بر اصناف و تالار‌های پذیرایی صورت گیرد.

عزیزی خاطرنشان کرد: مقرر شد میزگردی با حضور مدیران آموزش و پرورش، پزشک اطفال متخصص و پزشک زنان و زایمان در صدا و سیما تشکیل شود و اهمیت واکسیناسیون اطفال و زنان باردار برای جامعه تبیین شود.

جانشین ستاد استانی مقابله با کرونا در پایان گفت: مصوب شد تا نظارت‌های لازم در خصوص واکسیناسیون کارمندان صورت گیرد و همه کارمندان باید سه دز واکسن را تزریق کرده باشند و افرادی که می‌خواهند خدمات از ادارات دریافت کنند باید سه دز واکسن را تزریق کرده  باشند یا تست منفی PCR را به همراه داشته باشند.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: استان یزد معاون استاندار یزد مصوبات جدید ستاد کرونا عزیزی مقابله با کرونا ستاد استانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۵۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در استان به صورت استانی انجام می‌شود و نیاز به سیر مراحل صدور مجوز از مرکز نیست، گفت: این مجوز را می‌توان در استان سریع، شفاف و روشن صادر کرد به این دلیل که با بروکراسی اداری کارها پیچیده و با حذف آن، زمان گرفتن مجوز کمتر می‌شود.

محمد کرمی روز پنجشنبه در جریان دومین روز از سفر خود به منطقه سیستان در جلسه با جمعی از مدیران استانی و شهرستانی اظهار کرد: در سیستان و بلوچستان همه شرایط فراهم است و تمامی دستگاه‌ها پای کار آمده‌اند تا از ذخایر بی‌نظیر استان استفاده شود.

وی بیان کرد: مجموعه صنعت و معدن باید پای کار باشد تا کارخانه‌های فرآوری به سرعت شکل گیرد همچنین در مورد کارخانه سیمان اکنون نیاز داخلی نداریم بلکه باید تلاش خود را برای صادرات سیمان به کشورهای آفریقایی و پاکستان که مواد اولیه برای سیمان ندارند و از ایران درخواست داشته‌اند، انجام دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه باید تعامل با کشورها انجام شود ،تصریح کرد: می‌توان در مقابل از این کشورها آلومینیوم گرفت و در استان فرآوری کرد، با توجه به اینکه مردم استان سرمایه زیادی دارند می‌توان از ظرفیت خود مردم برای کمک به اقتصاد منطقه استفاده کرد.

وی گفت: همکاری ایران با کشورهای همسایه و برعکس باید در یک چرخه مثبت باشد تا موفقیت متقابل را ممکن سازد چون همه این کشورها مکمل یکدیگر هستند و باید از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند.

کرمی به ارتباط ایران با افغانستان اشاره کرد و افزود: افغانستان درخواست کرده با کارخانه‌های فرآوری ایران به صورت مشترک سرمایه گذاری کند و از آن طرف بخشی از استخراج معادنشان را به این طرف بیاورند و از این طریق می‌توانند از معادنشان استفاده کنند.

وی بیان کرد: اگر اقتصاد افغانستان را درست کنیم قطعا اقتصاد ایران نیز بهره می‌برد از آن طرف نیاز نیست افغانستانی ها را از ایران خارج کنیم.

رییس شورای برنامه ریزی و توسعه سیستان و بلوچستان اقتصاد دریا را مهم دانست و گفت: با استفاده از ظرفیت دریا می‌توان تولید ثروت کرد چرا که اکنون در سواحل انواع و اقسام موجوداتی وجود دارد که در صنعت، داروسازی و خوراک می‌توان از آن‌ها بهره برد.

وی خاطرنشان کرد: چند هزار نفر در باغ‌های موزی که در سیستان و بلوچستان شروع بکار کرده مشغول شدند چرا که اکنون حدود ۶۰۰ میلیون دلار موز وارد می‌کنیم که با توجه به ظرفیت استان می‌توانیم صادر کننده باشیم، در گذشته ۲۰ تا ۳۰ تن موز برداشت می‌کردیم که اکنون این رقم به ۷۰ تن رسیده است.

کرمی ادامه داد: نخلستان‌هایی که در حال حاضر در سیستان و بلوچستان ساخته شده باید توسعه یابد همچنین در حوزه ساخت طلا نیز می‌توان اقداماتی انجام داد تا این استان مرکز بین المللی آب طلای منطقه شرق شود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته کارگاه‌های ساخت طلا در سیستان و بلوچستان داشته‌ایم، عنوان کرد: با توجه به اینکه مردم افغانستان و پاکستان به طلا علاقه دارند، می‌توان از این ظرفیت استفاده کرد.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: اگر اقتصاد منطقه ای درست شود قطعا در آنجا شهر شکل خواهد گرفت بنابراین نباید به دنبال ساخت شهر باشیم چرا که پس از آبادانی یک منطقه و شکل گرفتن اقتصاد در آنجا مردم به این مناطق خواهند رفت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مهلت ارسال اثر به رویداد جوانی جمعیت در سمنان تمدید شد
  • صدور مجوز راه‌اندازی کارخانه در سیستان و بلوچستان به صورت استانی انجام می‌شود
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • اولین اجلاسیه استانی روایت پیشرفت در ایلام برگزار می‌شود