Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجتماعی پلیس راهورفرماندهی انتظامی کشور گفت: به هر آنچه که از ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب و به پلیس ابلاغ شود؛ عمل خواهیم کرد. خبرگزاری میزان - روح الله ایزدخواه در جلسه علنی نوبت اول امروز مجلس و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۱، در تذکری گفت: امروز گفته شده که ستاد ملی مبارزه با کرونا مصوب کرده که صاحبان خودرو‌های سواری که واکسن نزده باشند در ایام نوروز با تردد روزانه یک میلیون تومان جریمه خواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودشان اعلام کرده‌اند که تاکنون صاحبان دو میلیون خودروی سواری واکسن نزده‌اند.   وی افزود: بر اساس این مصوبه دولت بالغ بر ۲ هزار میلیارد تومان درآمد خواهد داشت و این درآمد غیر قانونی است چرا که مصوبه مجلس را ندارد؛ مجازات مالی ستاد ملی مقابله با کرونا غیر قانونی بوده و مغایر قانون اساسی است.   در پی این صحبت نماینده مجلس شورای اسلامی در تهران، به سراغ معاون اجتماعی پلیس راهور فرماندهی انتظامی کشور رفته از وی درباره چگونگی تشریح مقررات مربوط به کرونا و عملکرد پلیس در این رابطه پرس و جو کردیم. سرهنگ عین اله جهانی در گفت‌وگو با میزان گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی در حوزه ترددها، محدودیت‌ها، ممنوعیت‌ها، جریمه‌ها و هر آنچه که تاکنون اجرایی و عملیاتی کرده است، تابع مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا بوده است. بیشتر بخوانید معاون اجتماعی پلیس راهور: ورود به شهرهای قرمز و نارنجی همچنان ممنوع است وی افزود: در حال حاضر هم برای موضوع تردد، نحوه مدیریت، اعمال قانون و ... به هر آنچه که از ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب و به پلیس ابلاغ کند؛ عمل خواهیم کرد.

معاون اجتماعی پلیس راهور فرماندهی انتظامی کشور تصریح کرد: اگر مجلس شورای اسلامی در ارتباط با موضوع ترددها، نحوه مدیریت و کنترل در حوزه کرونا مصوبه‌ای یا قانون جدیدی تعیین و ابلاغ کند، به آن نیز عمل خواهیم کرد.

انتهای پیام/ برچسب ها: پلیس راهور مجلس شورای اسلامی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: پلیس راهور مجلس شورای اسلامی معاون اجتماعی پلیس راهور ستاد ملی مقابله با کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۸۰۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید

سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور با بیان اینکه هوشمندسازی در انجام ماموریت‌ها و ارائه خدمات یکی از اولویت‌های پلیس و مورد تاکید فرمانده فراجا و ریاست پلیس راهور فراجا است، گفت: در همین راستا نیز ما در پلیس راهور تهران بزرگ نیز این موضوع را جزو اولویت‌های خود قرار دادیم و برای تحقق آن برنامه‌ریزی‌های لازم انجام است.

وی با بیان اینکه موضوع ترافیک، موضوعی بین بخشی است که لازم است دستگاه‌های مربوطه در آن مشارکت داشته باشند، اظهارکرد: یکی از اقدامات ما استفاده از ظرفیت هوش مصنوعی برای کنترل ترافیک و برخورد با تخلفات رانندگی است. در همین راستا نیز جلساتی را با شرکت کنترل ترافیک و چند شرکت دانش‌بنیان و همچنین جمعی از نخبگان دانشگاه صنعتی شریف برگزار کردیم و بنا شد تا زیرساخت‌های استفاده از هوش مصنوعی برای برخورد با تخلفات و نظارت ترافیکی فراهم شود.

برخورد با تخلفات ساکن با کمک هوش مصنوعی

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم، گفت: دو نوع دوربین ترافیکی در سطح شهر تهران وجود دارد، یکی دوربین‌های پلاک‌خوان است که این دوربین‌ها کار خود را انجام می‌دهند و براساس برنامه‌ای که برایشان نوشته شده نسبت به ثبت تخلفات اقدام می‌کنند. نوع دیگر اما دوربین‌های نظارت تصویری است که در حال حاضر حدود ۱۵۰۰ عدد از آن در شهر تهران فعال است و امیدواریم که به زودی نیز افزایش پیدا کند.

موسوی‌پور با بیان اینکه این دوربین‌های نظارت تصویری هوشمند نیستند، گفت: درحال حاضر یک کاربر باید این دوربین‌ها کنترل کند، اما ما به دنبال این هستیم که با استفاده از ظرفیت هوش‌مصنوعی این دوربین‌ها بتوانند معابر را رصد کرده و در صورت وقوع تخلف یا وضعیت غیرعادی نظیر تصادف و ... موضوع ثبت و اعلام کنند. این اقدام امکان اجرا دارد و ما باید سامانه مربوطه را روی دوربین‌ها نصب کنیم.

وی ادامه داد:‌ از طریق دوربین‌های نظارت تصویری می‌توانیم سامانه‌ای را نصب کنیم و این سامانه به شکل هوشمند با تخلفات برخورد می‌کند. همانطور که گفتم ما در فاز نخست برخورد با تخلفات ساکن را در اولویت قرار دادیم و قصد داریم تا در همین سال جاری با تعدادی دوربین کار را شروع کنیم و به مرور آن را گسترش دهیم. ما با استفاده از این سامانه و هوش مصنوعی با دوربین‌های نظارت تصویری نسبت به برخورد با تخلفات ساکن، نظیر پارک در محل ممنوع، پارک دوبل، توقف غیرمجاز، سد معابر و ... برخورد خواهیم کرد.  

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه امکان تعریف محدوده، نوع تخلف و حریم رصد برای این دوربین‌ها وجود دارد، گفت: در صورت اجرا تخلفات به شکل هوشمند رصد و پس از اعمال قانون پیامک آن برای رانندگان متخلف ارسال خواهد شد.

موسوی درپاسخ به این پرسش که موانع اجرای این طرح چیست، گفت: بعد از درخواست ما شهرداری این موضوع را در بودجه امسالش قرار داد، به‌هرحال موضوعاتی نظیر تامین اعتبار و ... در این خصوص وجود دارد.

پیش از این نیز سرهنگ احسان مومنی، معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ گفته بود که به زودی دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت‌های پلیس راهور نیز نصب می‌شود و در فاز اول این دوربین‌ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می آید
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید
  • بهره‌برداری ۱۰۰۰ پروژه مسوولیت اجتماعی در خوزستان
  • دستگاه‌های دولتی مکلف به پاسخگویی و اجرای مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی هستند
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!